Home / Horoscop saptamanal / Balanță 1-7 aprilie 2019

Balanță 1-7 aprilie 2019

HOROSCOP BALANTA 1 – 7 APRILIE 2019

Poti avea succes in: ceea ce priveste legaturile personale si directe, aplanarea conflictelor, procesele, contractele, asocierile, casnicia, uniunile, parteneriatele, colaborarile si lucrul cu publicul. Luna Noua de vineri iti poate aduce sansa unei schimbari necesare si oportunitatea unui nou inceput, insa mai asteapta cateva zile inainte sa iei o hotarare si sa actionezi. Saptamana ce vine pot avea loc situatii importante de care este nevoie sa tii cont, in mod special legate de familie, locuinta, proprietatile imobiliare, originile tale, viata intima, implinirea sufleteasca si acoperirea necesitatilor de baza.

Concentreaza-te pe: obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, serviciu, eforturile fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii.

Referitor la acestea, lucrurile sunt favorabile din punct de vedere al inspiratiei, intuitiei, constientizarilor si descoperirii de noi informatii. Pe baza acestora ai ocazia sa faci alegeri practice, sa iei decizii mature si sa planifici strategii pe termen lung. Totusi, exista riscul de a nu percepe corect si de a fi in ceata, si ca urmare pot avea loc neintelegeri, confuzii, omiteri sau neclaritati, mai ales in jurul zilei de marti.

In acelasi timp, spre sfarsitul saptamanii exista posibilitatea unor avantaje si beneficii din munca pe care o depui si serviciile aduse altora. Si aici lucrurile sunt marcate de un anumit idealism, asa ca evenimentele iti pot aduce senzatii neobisnuite, persoane sau proiecte pe care sa le percepi fascinante, relatii, oferte de munca extraordinare, promisiunea cresterii salariului sau un ajutor banesc, dar care pot fi si false, amagitoare sau alunecoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.