August 2019

PREVIZIUNI AUGUST 2019

 

Tendinte generale: De pe 1 ni se clarifica gandirea si avem liber din nou la comunicare, alergaturi si tot felul de intelegeri si demersuri, insa in primele 11 zile inca ne mai fuge mintea la trecut, avem tendinta sa luam decizii mai mult pe baze emotionale, suntem mai introvertiti si sensibili, sentimentali.

            Totusi, pana in jur de 23 ne concentram mai tare pe puterea personala si de creatie, dorinta de recunoastere si afirmare, lucrurile care ne formeaza personalitatea si tot ceea ce tine de unicitatea noastra ca individ. Luna Noua de pe 1 ne poate aduce sansa de a iesi in fata, dar si noi provocari sau situatii imprevizibile, asa ca deciziile importante sunt de preferat a fi amanate cateva zile. O perioada aducatoare de noi ocazii, succes, satisfactii, placeri si castiguri, legate in special de relatii romantice si proiecte artistice, este intre 4 si 21, mai ales pe 7, 8 si 14. Din 11 pana in 29 suntem mai rapizi si in reactii, cel putin mentale si verbale, avem idei originale, suntem pasionali si avem tendinta sa povestim frumos. Pe 16 si 21 avem idei bune, descoperim lucruri noi si putem adopta perspective de viitor.

            Din 18 dar si mai mult din 23 incolo, incepem sa ne mai linistim si sa mai si culegem roade, sa ne vedem de treaba noastra, de ceea ce e obligatoriu si trebuie facut. Pana pe la mijlocul lui septembrie cam muncim si ne cam spetim, ne adancim in rutine, regimuri, diete si reguli de urmat. In principiu ne implicam in activitatile zilnice, obisnuite, ne consumam energia in munca, sentimental ne mai racim iar financiar ne intereseaza mai mult castigurile din serviciile pe care le prestam. Din 29 se face si liniste, devenim mai rationali si analitici, capatam indemanare, spirit de sinteza si o abordare practica asupra lucrurilor. Oportunitati de succes si schimbari favorabile pot exista in special pe 24, 26, 28 si 30, iar Luna Noua de pe 30 chiar poate aduce noi cai si directii de urmat.

            Pe termen lung, din 11 norocul, optimismul, posibilitatile de crestere, extindere, progres si dezvoltare revin cu forte noi si ne raman aproape, pana in decembrie. O oarecare atentie ar trebui, pentru ca ne revine si tendinta catre excese, exagerari si proiecte mai mari decat putem sa ducem. Din 12 august, tot restul anului avem insa liber la schimbari, abordari neconventionale, eliberari de atasamente, reforme, inovatii, in principiu legate de lucruri concrete si palpabile, materiale, resurse, finante, economie, asimilari, acumulari si in general ce tine de sistemul de valori, bani, finante, posesiuni, abilitati, talente, frumusete, iubire si lucrurile simple, naturale.

 

Atentie la: cum impacam puterea personala, nevoia de a conduce si de a iesi in evidenta, cu grupurile, multimea si societatea din care facem parte. Luna Plina de pe 15 poate aduce in prim plan aceste lucruri, odata cu rabufniri, conflicte sau tensiuni pe plan relational sau financiar. Pot exista revolte contra unei persoane aflate intr-o pozitie de autoritate, poporul poate face front comun cumva si pot exista miscari de strada contra celor care ne conduc.

 

 

(Toate aspectele lunii in curs pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.