August 2018

PREVIZIUNI AUGUST 2018

 

Ca si luna trecuta, si acum avem atentia indreptata spre mai multe sectoare si activitati. Suntem la fel de incapatanati, perseverenti si inflexibili, tinem si cu dintii de ceea ce avem, nu prea suntem deschisi catre transformari de proportii si avem tendinta sa fim prea rationali. Din nou socializarea ne da de furca, ne cam pierdem interesul in idealuri, iluzii si magie, suntem mai mult practici si introspectivi, si abea spre sfarsitul lunii ne mai revine cheful de comunicare si de interactiune cu ceilalti.

Pe plan personal, desi in prima jumatate a lunii putem fi destul de aprigi si de agresivi, nu prea ne arde sa mai implementam ceva, sa luam initiative si sa actionam concret. Sentimentele, finantele, perspectivele si interesele ne ocupa cel mai mult din timp, insa si aici putem intampina blocaje si destabilizari ale unor idei, principii sau mentalitati.

Atat pe plan personal, cat si la nivel social, pe 19 avem sansa unui progres si o crestere mai mult sau mai putin palpabila, care ne poate deschide ochii si mintea, ne poate dezvalui realitatea, ne poate face profunzi si ne poate indemna catre o judecata corecta si inalte standarde morale. Din 23, pana la sfarsitul lui septembrie avem ocazia sa planificam o schimbare concreta si reforme intelepte, pentru a ne putea redobandi puterea. Mai mult, in jur de 25-27 august avem oportunitatea de a pune bazele a noi proiecte pe termen lung prin care sa ne eliberam de vechi atasamente, tendinte si prejudecati, si de a porni pe noi cai de dezvoltare si evolutie, cel putin pe plan financiar si economic, dar poate chiar si la nivel de autoritati.

Pana pe 19 inca mai avem de revizuit mentalitati si puncte de vedere, atitudini si interese din punctul de vedere al propriilor puteri si abilitati. Atentie totusi pe 9, 11 si 28, la posibile noi informatii, viziuni si ajustari ale planurilor si proiectelor pe care le aveam in gand.

De pe 7, initial pentru o luna, cel putin in teorie suntem mai inclinati spre colaborari, asocieri si aplanari de conflicte, spre corectitudine si dreptate, dar si spre compromis si buna intelegere. Tot de pe 7, pana in primele zile ale lui 2019, avem sansa de a inventa noi moduri de exprimare a propriei identitati, dar si de a face schimbari ce tin de sistemul de valori, finante, economie, cumpatare si acumulare materiala. Din 13 pana in 27 putem revizui felul in care muncim, modul in care ne consumam energia fizica, dar si scopurile si obiectivele pe care dorim sa le atingem, iar dupa aceasta data suntem liberi sa actionam concret conform cu ceea ce ne-am propus sa castigam. Incepand cu 23, pentru o luna suntem disciplinati, cu picioarele pe pamant, mai analitici, muncitori, ceva mai timizi dar extrem de devotati.

In primele doua zile pot exista tot felul de incidente, reactii necontrolate, situatii enervante, frustrari, agitatie si un spirit agresiv, rebel, dar exista posibilitatea ca atmosfera sa fie plina de scantei chiar pana la sfarsitul lunii. Ar fi bine ca in continuare sa ne folosim energia pe plan mental, pentru a gasi solutii constructive si originale, de viitor. In plus, pe 7 avem tendinta sa credem ca putem muta muntii din loc, ca noi suntem in centrul lumii si ca detinem puterea absoluta. Putem sa facem uz de acest moment care ne da incredere in noi, insa ar trebui mai mult tact si grija la supraevaluare si tot felul de excese sau exagerari.

Din punct de vedere al relatiilor si al finantelor, pe 8 avem calea deschisa spre succes, cu conditia sa fim inventivi in lupta, sa gasim solutii ingenioase si sa ne bazam mai mult pe comunicare si colaborare, pentru a obtine ce dorim. In schimb, pe 10 si pe 26 putem avea parte de blocaje, limitari si obstacole, ce ne ridica noi probleme de rezolvat, referitor la chibzuinta, planificare, organizare si spirit autoritar.

Luna Noua si Eclipsa Solara din 11 ne poate face sa ne simtim o forta a naturii, sa vrem sa iesim din multime, sa avem vointa, sa ne impunem si sa stralucim, sa dorim recunoastere, sa ne afisam ca sa ne vada toata lumea si sa inteleaga cine suntem cu adevarat si exact ce putere avem.

Luna Plina de pe 26 ne aduce aminte ca munca nu e totul, ca disciplina si realizarile concrete nu ne ridica spiritual, ne dezvaluie anumite adevaruri si ne poate indica locul in care suntem vulnerabili si predispusi la dependente, si unde sacrificiile prea mari ne pot impinge acum sa rabufnim.

 

Zile importante benefice: 8, 18, 19 , 25, 26, 27.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 2, 7, 9, 10, 11, 26, 28.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.