Home / home / Astrologie pentru toți

Astrologie pentru toți

„Chironna – Astrologie practică.” a venit din nevoia proprie de a găsi o modalitate prin care să ajut oamenii. Pe de altă parte am simțit nevoia unui spațiu unde lumea să poată găsi informații de ajutor. Personal, am căutat destul de mult informații pe internet și am încercat să găsesc idei și soluții pentru diverse probleme, atât cele de moment cât și cele legate de viitor. Însă nu am găsit decât lucruri prea complicate și doar la modul general.

Până acum am observat că sunt destul de multe pagini pe care se află detalii tehnice astrologice, aspecte și cuvinte pe care oamenii interesați în principiu de astrologie nu le înțeleg pe deplin, dar și multe site-uri pe care apar destul de des cuvinte ca „spiritualitate”, „ocult”, „misticism” și altele asemenea, care din nou nu oferă soluții practice, ci doar hrană pentru suflet.

Viața celor mai mulți dintre noi este deja supraaglomerată și obositoare, și chiar dacă ne-am dori să citim și să aflăm mai multe, nu avem timp și nici energie. În același timp, oricât ne-am dori să evoluăm spiritual și să ne simțim bine pe dinăuntru, ideile și cuvintele pe care reușim să le prindem din zbor printre alergături, serviciu, copii, casă, familie, școală și carieră nu ne ajută suficient cât să ne îmbunătățim viața prin acțiuni concrete.

 

Astrologia este un lucru minunat, care dacă este folosit la adevarata valoare, chiar ne poate ajuta să aflăm predispoziții și posibilități, să ne cunoaștem mai bine, să înțelegem mai bine anumite situații, să luăm decizii și să ne facem singuri un viitor mai bun.

Probabil că unii deja au observat că evit să folosesc unele cuvinte și expresii ca: „astrologia este o știință mentală”, „trebuie”, „Dumnezeu”, ,,karmă”, ,,vieți anterioare”, ,,mesajul îngerilor”, deși în unele cazuri am menționat cuvântul „spiritualitate”. Chiar nu vreau să desființez nimic, însă cred că pentru fiecare dintre noi aceste lucruri au o însemnătate diferită și reprezintă subiecte destul de delicate.

Am precizat deja că nu încerc să conving pe nimeni de nimic, dar încerc totuși să împartășesc informațiile tuturor, indiferent dacă cei care le primesc cred în astrologie și reîncarnare, și indiferent de religia pe care o au, sau ce însemnătate atribuie exact cuvântului „Divinitate”. În general cred că este bine să aflăm noi idei pe care să le putem folosi sau nu, după dorința fiecăruia și după situațiile existente.

Revenind la cuvântul „spiritualitate”, încerc totuși să îl integrez în ceea ce comunic, pentru că vremurile s-au schimbat, oamenii sunt din ce în ce mai conștienți și interesați de răspunsul la întrebări legate de originile vieții și omenirii, de Divinitate și Univers.

 

Conform principiilor astrologiei, fiecare dintre noi are un anumit program de viață pe care îl urmează și anumite evenimente ce sunt necesare unei evoluții spirituale, chiar dacă acest lucru implică suferințe, crize și evenimente neplăcute. În același timp felul în care fiecare acționează este diferit și unic.

Putem cu toții să fim înțelegători, să dăm sfaturi, să ajutăm cum putem, dar în final fiecare este responsabil față de lucrurile pe care le face și deciziile pe care le ia pentru a-și atinge scopurile. Teoretic cu toții aspirăm la un bine personal și general, însă pentru fiecare dintre noi acest lucru înseamnă cu totul altceva.

 

În concluzie, încerc să deschid porțile cunoașterii în limita posibilităților, pentru toți cei interesați. Însă am nevoie și de ajutorul vostru ca să vă aflu părerile, să știu ce aveți nevoie, pentru că așa cum am menționat deja, nu susțin că dețin adevărul absolut, ci pot doar să povestesc în cuvinte și îndemnuri practice cunoștințele pe care le am. Iar acest lucru îl fac pentru voi toți cei care aveți nevoie de un pic de ajutor, de oriunde ar veni.

 

Încredere, speranță și alegeri ușoare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.