Home / arhiva / Aspectele planetelor grele in 2018

Aspectele planetelor grele in 2018

Aspectele planetelor lente in 2018

 

Anul acesta avem parte de urmatoarele aspecte importante:

 

 

Jupiter in Scorpion trigon Neptun in Pesti 2017-2018

 

Din toamna anului 2017, pentru un an avem oportunitatea de a creste si de a evolua foarte usor prin folosirea intuitiei, a compasiunii, senzatiilor si puterii psihice. Reusita poate fi insa mai putin materiala, si poate tine mai degraba de psihologie, viziuni, orizonturi extinse, spiritualitate si Univers. Avem ocazia de a ne simti aproape atat de ceea ce este adanc ascuns in interior, cat si de ceea ce este mai presus de noi.

Pe plan personal inspiratia, sentimentul ca orice este posibil, premonitiile, increderea in propriile simtiri si inclinatia catre iubirea aproapelui, Divinitate, generozitate, depasirea limitelor, descoperirea adevarului, cercetare si credinta, ne pot aduce concretizarea viselor, acte de binefacere, cercetari religioase, oculte sau spirituale, intelegerea profunda a subconstientului, imaginatie artistica si mult idealism.

La nivel social putem avea parte de o tendinta catre acte caritabile si filantropice, activitati umanitare si cresterea numarului de actiuni ce au la baza intrajutorarea, egalitatea, crezuri religioase, ideologii socialiste, obiective idealiste, distrugerea barierelor, libertatea oamenilor si a popoarelor, inalte standarde morale, justitia si drepturile omului.

Desi exista trei perioade in care probabilitatea acestor evenimente si experiente este marita, iar zilele exacte ale acestui aspect sunt 3 decembrie 2017, 25 mai si 19 august 2018, putem simti aceasta influenta aproximativ din luna octombrie 2017 pana in octombrie 2018.

 

 

Jupiter in Scorpion sextil Pluto in Capricorn 2017-2018

 

Din toamna lui 2017, pentru aproximativ un an primim sansa de a face schimbari drastice necesare mult mai usor decat pana acum. Reusita poate fi deopotriva spirituala sau materiala, iar noile viziuni ce isi fac loc in viata noastra ne pot aduce satisfactii, succes si transformari remarcabile pe ambele planuri.

La nivel personal putem avea momente de intelegere superioara a modului prin care am putea sa ne eliberam de temeri, dependente si controlul altora asupra noastra. Si chiar mai mult, putem redobandi puterea proprie, primim impulsul de a ne schimba profund, iar vointa de care dam dovada ne poate face sa profitam de oportunitati pe care alta data nu le-am fi luat in considerare. In anumite privinte unele lucruri pot ajunge la un final, insa acum acceptam mai usor faptul ca si evenimentele neplacute au un rol in cresterea si evolutia personala.

Pe plan social exista aceeasi tendinta spre reforme intelepte, demolari in vederea reconstruirii unei societati mai bune si in general o inclinatie catre renastere si regenerare, prin munca, spirit practic si o mai buna organizare. Luptele pentru putere, activitatile din culise si accesele de autoritate pot propulsa noi personaje ce cauta urcarea in ierarhie, insa oamenii si ideile noi sunt acceptate doar in masura in care raul se taie de la radacina. Nu sunt excluse inlocuiri si schimbari de directie in urma reanalizarii si investigarii scopurilor, ideologiilor vechi, a tratatelor, legilor sau autoritatilor.

Perioadele importante in care putem simti aceasta influenta sunt din decembrie 2017 pana in mai 2018, si intre august si octombrie 2018. Zilele in care este posibil sa simtim mai puternic acest aspect sunt 16 ianuarie, 14 aprilie si 12 septembrie 2018.

 

Mai multe despre ciclul planetelor lente aici: Ciclurile planetelor grele

 

Planete grele: Jupiter in Scorpion sextil Pluto in Capricorn 2017-2018 Incepand din aceasta toamna, pentru aproximativ…

Posted by Chironna on 26 Octombrie 2017

 

 

Planete grele: Jupiter in Scorpion trigon Neptun in Pesti 2017-2018 In urmatorul an avem oportunitatea de a creste si…

Posted by Chironna on 20 Octombrie 2017