Home / Horoscop lunar / lunar general / Aprilie 2019

Aprilie 2019

PREVIZIUNI APRILIE 2019

Tendinte generale: In primele trei saptamani inca mai avem tendinta sa fim mai individualisti si impulsivi, luptatori, ambitiosi si plini de vointa, centrati pe propriile interese, independenta si dorinta de a conduce. Luna Noua din 5 ne aduce sansa unui nou inceput si ocazia de a ne pune in prim plan propria persoana, insa pe 10 si 13 putem intampina tensiuni, ciocniri de personalitate, lupte pentru intaietate, autoritate si control. Pe 14 am putea avea un succes si am putea sa dam un sens ideii de evolutie si progres. Din 20 ramanem in continuare cateva saptamani concentrati mental pe viata personala, iar din punct de vedere relational si financiar, pe sociabilitate si farmec proprii, dorinte de indeplinit urgent, obtinerea rapida de beneficii si avantaje din felul in care ne prezentam.

Incepand cu 20, pentru o luna avem tendinta sa fim mai calculati, pragmatici si strangatori, axati pe valoarea personala, lucrurile pe care le posedam, talente, abilitati native, asimilare, acumulare, castiguri, profituri, economie si productivitate. In jurul zilei de 23 pot avea loc situatii neprevazute si neobisnuite legate de resurse, venituri si atasamente materiale, surprize de bani sau obiecte, in plus sau minus, evenimente bruste si imprevizibile.

De pe 10, pana in august norocul si optimismul ne cam parasesc, insa ne dau ocazia sa gasim bucuria, prosperitatea si bogatia chiar inauntrul nostru. Sunt favorabile orice incercari de a extinde orizonturile interioare, de a creste pe dinauntru, de a invata cum sa rupem bariere interne si sa ne autodepasim. Succesul poate fi mai mult teoretic, insa avem oportunitatea de a ne ajusta judecata, principiile, tendinta de crestere si modul in care privim viitorul.

Succesul: este posibil in ceea ce priveste imbunatatirea starii psihice, chestiuni ce tin de subconstient, empatie, perceptii si senzitivitate, lucruri nepalpabile, legatura cu Universul si Divinitatea, credinta, religie, spiritualitate, actiuni, activitati si relatii ascunse, subiecte secrete, meditatie, introspectie, eliminarea sacrificiilor, obiceiurilor si persoanelor nocive.

Referitor la mentalitate si comunicare, pe 2 ne sunt favorabile inspiratia, intuitia si gandirea pe baza de simtire, dar pot exista si ceata, vraja, perceptii gresite, confuzii sau neclaritati. Zilele de 7 si 10 sunt bune pentru munca de unul singur, investigatii, planuri si strategii pe termen lung. Pe 12 pot exista dificultati datorate unor chestiuni ascunse, informatii secrete, noi perspective sau puncte de vedere, care insa ne pot ajuta sa ne adaptam si sa reevaluam lucrurile in care credem.

Din punct de vedere al relatiilor si finantelor, ziua de 10 poate fi una din cele mai fascinante zile din an, plina de senzatii sublime, simt artistic, oferte extraordinare, frumusete si magie, dar pot exista si mult idealism, inselatorii, falsuri, amagiri si iluzii. Ziua de 12 este buna pentru decizii stabile si spirit practic, iar 15 pentru sentimente profunde, intalniri pasionale si redresari financiare. Pe 16 ar fi bine sa evitam cheltuielile extravagante, sa fim cumpatati si chibzuiti, in limita legii si moralitatii.

Concentrarea: este in privinta autoritatilor, vietii sociale si profesionale, obiectivelor de atins, imbunatatirii imaginii publice, renumelui, capacitatii de a ne impune si puterii de care dispunem. In general pot avea loc evenimente care sa aduca schimbari importante, si in aceasta luna, dar si in luna mai. Pe de o parte este vorba despre invatarea unor lectii de viata, maturizare si responsabilitate, iar pe de alta parte despre desfiintarea unor obiceiuri, situatii sau relatii, pentru a face loc unora noi. Ambele tendinte, incepand de la sfarsitul lunii, pentru 5 luni ne dau ocazia sa revedem decizii mai vechi, sa intelegem cum sa administram mai bine ceea ce avem, sa fixam anumite scopuri, sa demolam structuri vechi si sa ne pregatim de o reconstructie din temelii.

Atentie si la: ultimile zile din luna, cand pot exista oboseala, ipohondrie, insomnie, accidente, dezamagiri, confuzii, scandaluri, zvonuri si descurajari. Luna Plina din 19 poate aduce conflicte si tensiuni in relatiile personale, legate de contracte, procese, parteneriate, casnicie, convietuire, cooperare sau colaborare.

(Toate aspectele lunare pot fi gasite aici: https://www.chironna.ro/aspecte-lunare/)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.