Home / Horoscop lunar / lunar general / Aprilie 2018

Aprilie 2018

 

PREVIZIUNI APRILIE 2018

 

In aceasta luna avem parte de aceeasi atmosfera tensionata ca si pana acum, care ne indeamna la tot felul de actiuni personale, la reevaluari si implicit la schimbari concrete sau macar gasirea unor solutii pentru problemele pe care le avem. Cu spiritul practic stam insa la fel de bine si suntem readusi in permanenta cu picioarele pe pamant, fie ca vrem sau ca nu vrem. Spre sfarsitul lunii devenim un pic mai sociabili si comunicativi, insuficient dar macar este un inceput.

Pe plan personal ne intereseaza mai mult relatiile si starea financiara, ne ghidam mai mult dupa instincte pentru a cuceri noi obiective si avem tendinta sa cam ignoram ce vor si altii, sau ca este necesar sa schimbam ceva in modul de a gandi, de a socializa si de a comunica. Sa nu uitam totusi ca pana pe 15 inca ne mai sunt favorizate finalizari a unor situatii, revizuiri de mentalitati si interese.

Pe plan social cam pe la mijlocul lunii exista posibilitatea ajungerii intr-un moment in care sa realizam importanta de a face o transformare drastica, sa ne dorim reforme si o schimbare a sistemului din temelii printr-o abordare pasnica, si sa gasim solutii de revenire, redresare si reconstruire de la zero.

In principiu de-a lungul urmatoarelor saptamani avem parte de evenimente repetitive in aceleasi domenii de viata ce ne permit sau din contra, limiteaza, anumite actiuni si activitati. Lucrurile sunt destul de previzibile si ne cam lipseste spiritul rebel si inventiv, insa pe 18 putem avea parte de situatii neasteptate, neobisnuite, cel mai probabil provocate chiar de noi cumva, ce pot marca momente de orice tip, de la dificultati la surprize extrem de placute.

Pe 1 putem intampina discutii si neplaceri legate de comunicare, transport, schimburi de informatii sau de bunuri, iar pe 4, 5, 11 si 25 sunt posibile frustrari, blocaje si tensiuni datorate incapatanarii, neintelegerii ca noi insine am permis candva ca anumite lucuri sa se intample si ca tot noi avem solutia de a regandi atitudinea, initiativele si calea pe care mergem.

In data de 2 se poate sa intampinam limitari si obstacole, sa fim mai agresivi si sa nu reusim sa atingem anumite scopuri, chiar daca actionam in forta. Insa chiar acolo unde ne poticnim, pe 14 si pe 24 avem o sansa de a gasi solutii si de a ne schimba noi insine pentru a obtine un succes. Pe 26 ar fi indicat sa ne canalizam forta, entuziasmul si energia catre actiuni constructive, de regenerare si schimbare profunda, iar pe 29 sa fim mai organizati si responsabili, deoarece atunci avem ocazia de a porni in noi directii, cu efect pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani ne merge bine in relatii, in special cele de dragoste, primim oportunitati de a lua decizii favorabile pe plan financiar, suntem hotarati sa obtinem ceea ce dorim si chiar avem sansa de a imbina placutul cu utilul. Nu suntem numai foarte practici, ci imbinam realismul cu poezia, inspiratia si pasiunea, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Totusi, pe 17 ar fi bine sa nu fim prea molateci, indulgenti, libertini si extravaganti, si sa gasim un echilibru intre ceea ce ne atrage si ce avem exact nevoie.

Incepand din 18, pana in septembrie decizii si actiuni mai vechi vin peste noi sa ne intrebe daca ne-am maturizat, cat am invatat din lectiile trecute si daca stim cum sa crestem prin eforturi proprii, pas cu pas. Mai mult, din 22 pana in octombrie avem ocazia ca in acelasi sector sa fim indemnati sa ne gasim puterea interioara, sa ne eliberam de temeri si sa redobandim controlul asupra propriei noastre vieti, prin gasirea unor solutii de transformare radicala.

De pe 20 nu mai suntem atat de impulsivi, nerabdatori si concentrati pe propria persoana si identitate, ci ne implicam in actiuni de acumulare materiala, de gestionare a finantelor si de obtinere a unei stabilitati si a lucrurilor ce ne cresc valoarea.

De pe 24, pentru aproape o luna incepem sa devenim mai comunicativi, cel putin in relatiile ce ne atrag, ne inveselesc si ne aduc noi informatii. Suntem mai predispusi la flirturi si ne sunt favorizate castigurile din orice miscari sau schimburi de idei, de bunuri sau de informatii.

Luna Noua din 16 ne da imboldul necesar de a deveni independenti, de a ne separa de ceilalti si de a lua initiative in nume propriu pentru a ne impune deciziile si a ne conduce propria viata.

Luna Plina de pe 30 ne poate face sa rabufnim datorita unor situatii critice acumulate in ultima perioada, in care latura materiala nu ne mai este suficienta pentru a gasi un echilibru interior.

Zile importante benefice: 7, 11, 12, 14, 17, 24, 29.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 1, 2, 4, 5, 11, 15, 17, 18, 22, 25, 26.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.