Home / Horoscop lunar / lunar general / Aprilie 2017

Aprilie 2017

 

PREVIZIUNI APRILIE 2017

 

Luna aprilie continua cu atmosfera de schimbare continua si rapida cu care ne-am obisnuit deja, ce ne aduce noi posibilitati si noi puncte de vedere. Este una din cele mai active perioade ale anului, atat in interior, cat si in exteriorul nostru.

Ar trebui sa fim mai deschisi si adaptabili, si sa ne modelam dupa situatiile ce ne indeamna sa evaluam si sa actionam diferit, cel putin in privinta relatiilor si a finantelor. De la o saptamana la cealalta sau chiar mai des, evenimentele ne vor indemna sa luam in considerare alte criterii, preocupari, scopuri, metode si conceptii.

Limitarile pe plan personal sunt de natura fizica, mentala si emotionala, legate de atitudine, relatii, convietuire, confruntari, autoritati, moralitate, finante, administrare, organizare si responsabilitate. Tensiunile pe plan social sunt ca si luna trecuta, legate de dorinta de afirmare, corectitudine, lege, integritate si jocuri de putere. Ar trebui mai multa grija in zilele de 7, 8, 9 si 21 aprilie, pe toate planurile.

Toata luna exista probabilitatea sa intampinam blocaje pe plan financiar, in privinta relatiilor si a iubirii, dar si legate de anumite decizii anterioare pe care nu le-am tratat cu importanta cuvenita. Atentie in zilele de 8 si 21 aprilie.

Incepand de pe data de 6, pentru ceva mai mult de patru luni, avem oportunitatea sa intelegem din greseli, sa ne maturizam si sa rectificam anumite situatii prin organizare, spirit practic, intelepciune si responsabilitate. Importanta evenimentelor va fi simtita atat pe plan personal, cat si pe plan social.

Pe plan mental, intelectual, dar si din punct de vedere al socializarii, comertului, transportului, al actelor si al comunicarii, incepand din data de 10 aprilie intram intr-o perioada de trei saptamani pentru revizuire si reorganizare, dar si pentru finalizarea unor actiuni trecute si neterminate.

Referitor la finante, relatii si iubire, pana pe 15 inca mai avem parte de aceleasi neintelegeri, confuzii si neclaritati ca si in ultima luna, ce ne dau sansa de a evalua si ajusta atitudinea si comportamentul nostru fata de bani, valori si atasamente, dar si in privinta relatiilor mai vechi si noi.

In legatura cu noi fata de societatea in care traim, de pe 17 aprilie si pana pe 14 iunie avem posibilitatea de a clarifica exact metodele prin care sa ne ridicam, sa crestem, sa evoluam si sa ne afirmam. Ar trebui sa invatam sa imbinam vechiul cu noul, sa ne evaluam maturitatea, motivele si atitudinea, si sa intarim acum treptele pe care putem cladi ceva cu totul inedit si revolutionar.

Pe plan personal din ziua de 19, pentru o luna, incepem sa fim mai calculati, conservatori, stabili si incapatanati, fixati pe scopuri clare de acumulare, preocupati mai mult de finante, resurse, valori si posesiuni, dar indulgenti fata de propriile dorinte si placeri.

Din 20 aprilie incolo, in urmatoarele cinci luni ar trebui sa ne asteptam la situatii destul de haotice pe plan social, cu rasturnari de situatie si reveniri in forta, cu evenimente ce ne pot schimba directia, optiunile si modul de a face fata crizelor si transformarilor atat interioare, cat si fata de societate.

De pe 21 aprilie, pentru o luna si ceva, ne indreptam actiunile si energia catre socializare, comunicare si schimburi de idei, de bani, de bunuri si de acte. Ne imprastiem si incercam sa ne multiplicam pentru a ne atinge toate obiectivele propuse, insa atentie la exprimare, toane si chef de cearta, dar si la incidente, superficialitate si uitare.

Luna Plina din data de 11 aprilie ne invata ca lupta pentru propria afirmare presupune totusi colaborari si confruntari, iar Luna Noua din 26 ne da imboldul sa strangem, sa acumulam si sa obtinem placerea, confortul si siguranta materiala.

Ce este cam absenta totusi luna aceasta, este dorinta de echilibru, armonie si cooperare. In plus ne mai lipseste visarea si speranta, inspiratia, imaginatia si idealismul. Sa nu uitam insa ca suntem in luna Invierii, si sa incercam pe cat se poate sa ne pastram credinta, compasiunea si umanitatea, prin orice mijloace putem.

Zile importante benefice: 6, 17, 24.

Zile in care ar trebui sa acordam mai multa atentie: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 15, 20, 21, 26.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.