Home / arhiva / 2018, Anul Cainelui de Pamant

2018, Anul Cainelui de Pamant

2018, ANUL CAINELUI DE PAMANT

 

Pe data de 16 februarie 2018 iesim din Anul Cocosului de Foc (-) si intram in Anul Cainelui de Pamant (+). Cum caracteristicile anilor se repeta la fiecare 60 de ani, ultima oara s-a intamplat in 1958.

Mai multe despre Zodiacul Chinezesc aici:Zodiacul Chinezesc

 

Anul Cainelui se caracterizeaza, ca si animalul pe care il simbolizeaza, prin incercarea de a aduce stabilitate si liniste, chiar cu pretul unor lupte, atacuri si actiuni distructive.

Influenta acestui an se va putea face simtita prin fidelitate, loialitate fata de cel de langa noi, dar si fata de tara, armonie in viata de familie, sentimente nobile, relaxare, putere de intelegere, integritate si corectitudine. Acest an ne poate aduce o atmosfera sentimentala, blanda, sensibila, prieteneasca, sociabila, comunicativa si inclinata spre diplomatie, compromis si negocieri.

Insa pentru a putea ajunge la aceasta stare de pace si cooperare, sunt posibile atacuri si confruntari in urma unor situatii ce sunt percepute ca fiind nedrepte, incorecte sau opresive. In cazul in care nu se poate ajunge la un echilibru prin mijloace pasnice, anul Cainelui se poate sa ne faca rigizi, agresivi, incapatanati, puternici si plini de vointa, justitiari si luptatori pentru bine si frumos, liniste, dreptate si egalitate.

Cainele fiind o zodie de Metal, anul Pamantului ne poate indemna sa ne intarim fundatiile in mod practic, sa ne organizam mai bine, sa fim responsabili, conservatori si fideli adevaratelor valori, dar si sa actionam destul de autoritar si inflexibil impotriva situatiilor sau persoanelor ce nu respecta legea si principiile in care credem.

In plus, polaritatea Yang (+) ne poate da forta necesara sa mutam muntii din loc, daca prin acest lucru vom restabili ordinea, linistea si pacea.

 

Anului Cainelui de Pamant este un an excelent pentru Caine si mai favorabil zodiilor Bivol, Tigru, Cal, Oaie, Maimuta, Cocos si Mistret. Pentru Sobolan, Iepure, Dragon si Sarpe lucrurile pot fi ceva mai dificile daca nu reusesc sa se incadreze in atmosfera specifica acestui an.

 

Va urez un An al Cainelui de Pamant cat mai linistit! 🙂

2018, ANUL CAINELUI Pe data de 16 februarie 2018 iesim din Anul Cocosului de Foc (-) si intram in Anul Cainelui de…

Posted by Chironna on 5 Februarie 2018